• Jont100
    Sziasztok!
    Jó magam is már egy ideje Scooter rajongó vagyok.
    Egyik kedvenc disco együttesem a Scooter.
    Ugyan nincs meg csak két albumuk, (24 arat Gold és a The stádium techno experience) plussz a zenecsatornákon és az interneten figyelemmel követem a munkásságukat.
    Nagyon tetszik, amit csinálnak, bár a mai vonal egy picit kevésbé jön, be, mint az említett albumukon, de ennek ellenére most is nagyon szeretem őket.
    Én jelenleg pólónyomtatással foglalkozom, úgyhogy nem hagyhattam ki a repertoárból a Scooteres grafikát sem.
    Kicsit bővebben:
    Pólóra és pulóverre is nyomtatunk egyaránt.
    Ha lehetséges akkor mi adjuk a pólót vagy a pulóvert. Az árak a a pólók és pulóverek árát is tartalmazzák.
    A pólóink és pulóvereink a legjobb minőséget képviselik, szóval egy igényes és időtálló ruhadarabokról beszélünk.
    Ami a nyomtatás technológiáját illeti ez nem matricázás vagy szitanyomás.
    A nyomtatás technológiáját digitális textilnyomtatásnak hívják.
    Ez a technológia még újnak számít Magyarországon.
    Ez azt jelenti, hogy egy digitális pólónyomtató és számítógép segítségével visszaül fel a grafikát a textilre egy speciális textilfestékkel és hőfixálással.
    Ennek köszönhetően a nyomtatott grafikának nem lesz furcsa gumi szerű érzése és igen hosszú életű lesz, ha az ember betartja az alapvető szabályokat.
    A pólók árai 3000 ft.-tól indulnak és egészen 6000 ft.-ig terjednek.
    A pulóverek ára 5500 ft.-tól 10.000 ft.-ig terjed.
    Az árak függenek a póló (galléros, vagy rövid újjú/hosszú újjú) illetve a pulóver méretétől, színétől, és a grafika méretétől.
    (felirat vagy kép, illetve csak előre vagy hátra is)
    Kérésre elküldöm privátban vagy e-mailben az általam készített Scooteres grafikát, akit érdekel.
    Ezen kívül még természetesen bármilyen más témával megkereshettek minket.
    Érdeklődni lehet nálam privát üzenetben, vagy az e-mail címünkön:
    [email protected]
    Üzletünk megtalálható a Bp. 7. kerület Király utca 69.-es szám alatt.
    Köszönöm a figyelmet.