• Supergamer_real
    #51
    Most igy hirtelen nem volt kedvem tobbet kimasolni a szovegeidbol.Figyelj csak sztavrosz.Attol, hogy kozgaz suliba jartal meg nem vagy a vilag kozepe sem az egyetlen ember aki ert valamihez(ne ersd felre nem megbantani akarlak).Ha ebbol a felreertes/olvasasbol megallapitod, hogy ki mihez okosabb hat... magadat minosited vele.Amugy miert nem lehet normalis kommentalni dolgokat?Kisebbseg erzeted van?

    Attol ha normalisan valaszolsz emerek hozzaszolasaira nem leszel kevesebb, sot.Elhiheted van ezeregy dolog amihez tobbet ertek mint te (ez a toled az en iranyomba is biztosan igaz), de ilyen stilusban akkor sem valaszolnek ha nekem van igazam.

    ""Azt szeretem ebben a supergamezben, hogy itt mindenki mindenhez ért""

    Errol meg annyit, ha megnezed az a mezot ahova irsz az van odairva, hogy hozzaszolas.Nem csak a tied, akarkie, akinek van a velemenye es meg akarja osztani masokkal.Ha valaki teved azt ugyan egyszerubb "leugatni", de talan ha ilyen "Nagy okos vagy" szovegek nelkul kijavtianad tobbet ernel el vele.(ez - is - csak egy eszrevetel.Lehet ra bunko modon valaszolni, meg megfogadni is)