Avagy hol van már a Settlers4
-
nofertiti #26 Előre is köszi!
Egyébként - ha jól emlékszem - a templom leírásánál olyat tanácsol, hogy a smithy és az armourer közelébe érdemes építeni. (remélem nem a hiányos angolommal értettem félre valamit) Én oda építettem, de semmi különöset nem tapasztaltam, onnan nem vittek be semmit. Egyébként a templomnál is van "entry", meg ilyesmi, de a többi házzal ellentétben nincs odarajzolva, hogy miből mit csinál.
Én egyébként már harcoltam a második pályán, bár én sem vagyok oda a háborúsdiért. Arra kellett nagyon figyenli, hogy Bajarni (vagy Bajani, nem emlékszem a pontos nevére), vagyis a főhős nehogy meghaljon, mert akkor kezdheted újra a pályát. Egyébként nem tűrhető a harc, egész jól lehet irányítani őket, és ha már közel jár a halálhoz egy-egy katona, azt kihoztam a harctérről pihenni. Csak az volt az unalmas mire a katonák összeszedték a cuccot, mivel nem sikerült a barrackba bevitetnem őket. Viszont ami nagyon tetszett az a catapult volt. Bele kellett ültetni egy embert és nagyon jól lehetett irányítani, katonáktól kezdve mindenre lehetett lövöldözni.