Hattrick
-
Szia, ez úgy működik, hogy nagy valószínűséggel 7ed osztályban kapsz egy igencsak bóvli csapatot, csináld meg először a manager képzőt, amiből fogsz tudni venni egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, nem kell másmilyen, ez tökéletes kezdéskor! ne foglalkozz a játékosokkal, eldöntöd, milyen edzésre mész rá! Ne vegyél játékost addig! pl védekezés 5+5 védő ugye, heti 2 meccs van, csütörtökön van mindig az edzés, és a 2 meccsen játszott játékosok kapják az edzést, de max 90 percnyit, vagyis hiába játszatnád mind a 2 meccsen, akkor is csak 1 meccsnyi edzést kap, vagyis érdemes 2 meccsre való 17 éves fiatalokat beszerezni, és bajnokin ez az 5, barin a másik 5 játsszon(532v541), természetesen lehet középpályásokat is, ott csak 3+3, viszont gyorsabban fejlődnek, vagy kapus 1+1, csatár 3+3! amire figyelj, hogy nem játszathatsz 3 belső védőnél vagy 3 belső kp-nál, és 3 csatárnál (343) többet SOHA, különben edzésvesztés lesz, nem éri meg! védőknél a 3 belső és 2 szélső is 100% edzést kap, kp sornál a 3 belső kp 100% a 2 szélső (352v451 esetén) vagy még szélsőket lehet, azok fejlődnek leggyorsabban, de ezek a legolcsóbbak is, sose edzettem szélsőt :) gyakorlatilag 6-7 szezon óta kp-kat edzek, sose változtattam edzést, nem érdemes, ha eldöntötted, mit akarsz, akkor onnantól az az egy edzés amíg nem fejlődnek minimum egy világklasszis szintig, egyik sor mehet piacra, másikkal mész a 6od osztályba, közben veszel új 17 éveseket, és a maradékból vehetsz már a többi csapatrészre is játékot erősíteni, ha nem így teszel, lehet másképp is játszani, akkor 5ös osztály körül meg fogsz halni a csapatoddal, mert nem lesz utánpótlás. 2 féle fiatal képzés van, van egy lottós, amiből random húzol egy ifit minden héten, nincs vele időtöltés, csak húzol és kész! vagy van akadémia, ahol játszatod a fiatalokat, Te döntöd el, hogy edzed őket., és ha sikerül egy jó ifit kifognod, akkor van esélyed jó pénzért eladni, 17 évesen tudod felhúzni innen, max 19 éves koráig tudod játszatni. Asszem sokat írtam, remélem elküldi :D