2002.Július 15. - Végre vége !!!
-
Remélem , hogy nálunk nem fog érvényesülni az a sávszélességingadozás , ami a pesti és miskolci "chello"-t jellemzi .Már elég sok helyen leírtam , hogy amíg az az eddigi chello-sok délután és esti 20-40 kB/s letöltést prudukáltak , addig nálam fix 34 kB/s-es volt a nap bármely szakában a sávszél .Persze ez volt a maximum , amit a broadband megengedett .De lehetett olyan chello-s hozzászólást is olvasni a fórumon ( index ) , hogy "ők" nem éreznek semmiféle lassulást vagy sávszélesség ingadozást , szóval lehet , hogy valahol nem érvényesül a túl sok előfizetőből fakadó hátrány .
Szolnokon amúgy is elég kevés volt az eddigi netes előfizető , bár nem tudom mi lesz , ha tényleg chello lesz .
És mégvalami ... a levél alapján nincs szükség semmilyen hűségnyilatkozatra chello ügyben .
Ha netán mégis szar lenne , akkor az ADSL-ig ki lehet húzni vele .Gondolom ezzel tisztában lesz a UPC .Már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy vajon mi lesz ha valóban CSŐDöt jelentenek be június 3.-án a hollandiai anyacégnél ?!
Volt UPC , lesz UPC ?!