2002.Július 15. - Végre vége !!!
  • skorpio7
    #24
    Hát ez nem igaz ... hogy te ennyire értetlen legyél .
    A csődkritikám annak szólt ( persze azért el kellett volna olvasni minden hozzászólásomat , mert anélkül kizárt , hogy megértsd ... bár amint látom felesleges , mert nehéz a felfogóképességed ) , hogy JÖN MAJD HELYETTE egy másik , jobb szolgáltató .
    Ismered a mondást ugye ?
    "...AMÍG ÉLÜNK , CSAK REMÉLÜNK..."
    Fel is soroltam a választékot , még az Axelero-t tartottam a legjobb megoldásnak is ( úgyszintén korlátlan , gyors és megfizethető - a broadband-nél jóval olcsóbb KÁBELNET-je van ).
    Hiszen a rendszer működik , van egy jónéhány ezres netes tábor , amit biztos nem hagytak volna veszni hagyni .Szóval senki nem vett volna észre semmit az egészből , csak a név változott volna meg ( szerintem ).
    Remélem így már kapisgálsz valamit ...
    Spec. nem nyalom a seggét a matáv-nak , mert azon kívül , hogy a hálózatos telefon-t és vonalat ők adják nekem , más közöm nincs hozzájuk .
    TE MONDOD !? , HOGY NEM ÉRDEKEL AZOK SORSA , AKIKKEL A MATÁV KICSESZETT ?!?! HÁT TÉGED AZ SEM ÉRDEKEL , AKIKKEL A SAJÁT SZOLGÁLTATÓD A UPC KICSESZETT EZZEL A BROADBAND NEVEZETŰ SZOLGÁLTATÁSSAL ????? ÉS EZEK UTÁN MERED FELRÓNI NEKEM UGYANEZT ?! LESZÓLSZ ?! NEVETSÉGES VAGY ...
    És te vajon mit teszel azokért akikkel kicseszett a matáv ?! Tudsz egyáltalán tenni valamit ?! Maximum aláírod a petíciót , mint ahogy megtettem én is .Ez a pénteki matáv vonal nem használat minket érint a legkevésbé , eredménye 0 lesz , majd meglátod .
    És mégvalami ... kíváncsi vagyok , mit szólnál ahhoz , ha duplájára emelnék a chello árát !?
    Megmondom mit csinálnál ( legalább is ez szűrhető le az előző hozzászólásodban tanusított magatartásodból ) .
    Befognád a szád és fizetnél mint egy kisangyal , mivel más választásod nincs , hiszen az ADSL egy matávos , drágább , szar.Ez van , ezt kell szeretned , hiszen ha nem tetszik , mivel nem kötelező chello-zni , lehet arrébb fáradni .
    Igen ezt tennéd ... vagy mégsem ??? ( Mert ha nem , akkor értehetetlen az előző hozzászólásod .Ugyanis van egy "kritika" nevezetű fogalom , ami arra való , hogy megmutassa a kritika tárgyát képező rendszer hibáit , hiányosságait és lendíti előre a rendszer fejlődését .De amint látom , erről kár papolnom neked , mert ez csak egy bizonyos szellemi szint fölött érthető meg ... azaz fölötted.)