2002.Július 15. - Végre vége !!!
  • skorpio7
    #16
    Az index-en nagyon sok a panaszos , bizonyos kerületek chello-sai 20-40-es kB-os sávszélességre panaszkodnak este 18:00-23:00-ig .Csak utánna áll helyre a "normális" sebesség .
    Nem számít , hogy "csak" átnevezik vagy sem , de legalább korlátlan lesz .Amúgy tudja ez a "rézkábel" a 75 kB/s-et is .Tavaly szeptemberben pontosan 2 héten át ügyködtek a szerelők este 8:00-tól éjfélig ( ilyenkor nem volt net és persze nem is szóltak előre róla , csak miután betelefonáltam ) .Valamit cseréltek vagy szereltek be és néha ilyenkor ugye próbaképp visszakapcsolták 5-10 percre a netet .HÁT IGEN ! Bizony stabilan 75 kB/s-os sebességgel jött le ilyenkor az anyag .Mondjuk eddig is megmondták ( a szolnoki kirendeltségen az ismerős ) , hogy központilag vagyunk lekorlátozva , mert ugye elő van írva , hogy milyen vezetéken lehet chello-t szolgáltatni , még akkor is , ha a mi vonalunk is tudná akár ugyanazt a sebességet .
    Gondolom , hogy a tavaszi broadband-os akció nem volt éppen sikeres ( alig tudtak új előfizetőt megnyerni neki ) és ugy a 3. negyedévre van igéret ide szolnokra is ADSL ügyben .
    Hát sutba dobták az eddigi előírásokat és talán a jól csengő "chello" név maradásra biztatja az eddigi előfizetőket , illetve újabbakat is nyer meg .