Az a gáz, hogy ha megveszed a windowst, akkor az árában benne van az a sok kütyü, aminek a fele tök szar. Ha én másik esetleg profibb megoldásokat akarok, akkor úgyis más gyártók termékét fogom installálni. Egyébként marhaság, hogy nem lehet ezeket a progikat kicserélni. Csak felinstallálod a másik cég progiját és kész. Inkább az a bosszantó, hogy kötelezően megvetetik velünk ezeket és nincs alternatíva. Miért ne fizethetnék én kevesebbet, ha egyszer nem az MS cuccát fogom használni?
Adjanak ki kétféle winfost. Nekem mint programozónak ne mondják, hogy nem lehet, mert képenröhögöm, aki ezt mondja. Csak nem akarják, mert ezzel kedveznének a konkurenciának. Ilyet meg ki szeret csinálni?
Legyen egy lebutított verzió, amiben nincs benne ez a sok szar és külön meg is lehet esetleg venni. Persze ezek úgyis eladhatattlanok lesznek, nem véletlen. Ezen kívül legyen egy full extrás windows, ami olyan mint most és a sok tuskó meg örülhet, hoyg nesze ott van neked minden (ennek ellenére nekem 24 órámba teik egy windows install, mire mindent belövök és felinstallálok)