• Johann
    #55
    Nem értek egyet azokkal akik idekeverik az autógyárakat, és egyéb cégeket, mert nem vethetö össze! például ha a BMW gyárt egy speciális autót ami sokaknak nem tetszik, akkor le van szarva, veszek 1 Audit, ami megfelelö számomra! Van alternatíva, nem vagyok rákényszerítve! De ha a MS csinál valamit, akkor az az egész informatikára hatással lesz, és nem lehet tenni semmit, mert rá vagyok kényszerítve! Nem lehet párhuzamot vonni ezen dolgok között! Ilyen esetben már igenis bele kell szólni abba, hogy mit csinálhat és mit nem, mert tulságosan nagy hatalma van, az egész világ függ töle! Most gondoljátok el ha a repülötereken, vagy egyéb létfontosságú helyeken Windowsok futnának, mert nem lenne más, mi lenne akkor itt a földön? Akkor lenne káosz igazán! :)
    Egyébként én mint alkalmazott nem tudok mit tenni, ha az a cég ahol dolgozom a Windows rendszerben hisz, és ezzel kell dolgoznom! Az MS úgyis megtéveszt és elbüvöl minden vezetöt akik döntenek, hogy az ö termékük a király és azt veszik meg! Holott az egész rohad belül, csak a körítés kiváló!
    Aki úgy látja, hogy alaptalanul vádolják öket, söt esetleg védöszárnyai alá veszi öket, az nagyon jóhiszemü, és kevés informatikai tapasztalattal bírhat! Legföképpen pedig nem látja a jövöre nézve a veszélyeket!