Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
mentos-boy #140 Kicsit elhanyagoltam a topic-ot, de nem voltam itthon, és lehet hogy szeptemberig nem is leszek, de azért ti csak szaporítsátok a topic sikerét.
Ahogy a PC GURU hasábjain olvastam az E3-as beszámolót, elérkeztem az NFS-ig.
A tényállás a következő: az E3-as különítménynek "még csak nagyon korai verziót tudtak bemutatni", ugyanis! FIGYELEM!!!!! "a játék 26%-ban volt csak kész".
26% az fos, az semmi, a játék negyede! Persze az is fontos, hogy melyik negyede.
Kis vígasz: "de már abban is látható volt, hogy a Hot Pursuit méltó folytatást kapott. A kiállított demóban még csak egy pálya (Görögország) és egyetlen sportautó (Ferrari 360 Spider) szerepelt."
"A grafika teljesen rendben volt, bár nekem nagyon hiányzott az autóról és a pályáról az Xbox játékokban megszokott bump mapping. A játékban a rendőrök a megszokott járgányaik mellett vadonatúj sportautókat is bevetnek az üldözésben. Abban az esetben, ha sikerül megállítaniuk, kívülről láthatjuk magunkat, amint sikertelenül próbálunk meg elfutni a zsaruk elöl, de a végén azért kattan a bilincs a csuklónkon."
Hát egyelőre ennyi.
Lehet hogy már írtam: az E3-as küldöttség megjelenési dátum nélkül tért haza.
Ez azt jelenti, hogy még sokára élvezhetjük az új NFS-t PC-n.