Modemesek Lázadjuk - de mindenki másnak támogatnia kell mindket!!!
  • FrezeR
    #56
    " Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új Internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a Világhálóhoz...

    A Kombi Nonstop csomag alacsony, havi bruttó 1.250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe - ezzel elsősorban a kezdők, a kevesebbet internetezők számára biztosít a nap bármely percében kényelmesen használható hozzáférést az Axelero.

    A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1.850 Ft, a hagyományos Otthon csomagnál már megszokott időszakokban, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el – így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja.

    Azok számára pedig, akik az Internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2.500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú Internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége. "

    Nah súlyos percdijakért netezhetünk! Ez már mindennek a teteje!!