help
  • lck #12
    Bocs hogy megsértettem az XP-s lelkedet, de Én ezen a fórumon, ( meg a többin is ) azt látom, hogy mindenki tele van XP-s problémákkal. Ha ez olyan extra oprendszer, nem igaz hogy ennyi gond van vele. Nekem igaz csak egy AMD K-6 II 500-om van, 128 RAM-om, meg 16 megás videókártyám.( jobbra nincs pénzem ) Ezen 98 alatt az ablakok gyorsabban jönnek, a filmek simábban mennek, a játékok sem darabolnak annyira mint XP-n. Úgy vettem észre, hogy a letelepített programok az XP-ben is benthagyják a szemetüket, az XP is lefagy ( nincs kék halál, csak semmi nem mozdul ), a régi programok egy része nem, vagy nem úgy indul ahogy kellene ( pl. csak 640x480 -ban ), persze XP alatt is a klasszikus ablak és színbeállításokat használtam ( v.szinűleg majdnem mindenki.) és telepítés után már most egy csomó frissítést kell felrakni, mindenféle rések tömögetése céljából( Q1-től Q1 millióig ) Még lenne jó pár dolog, de most hirtelen ezek jutottak az eszembe. ( A végén az tett be hogy a rendszerindítással együtt indítandó programjaim egy részét indítás helyett a mappájának megnyitásával kezdte.) Persze az XP nagyon szép, de nekem megfelel a csúnya 98 is. Ezzel nem azt akartam mondani hogy Neked nem lehet jó az XP, de azért nem kell túlértékelni.