Ma este meghalt Simon Tibor a Sopron labdarúgócsapatának edzője, korábban az FTC játékosa és a BVSC edzője
-
Hi all!
A tettesek több, mint valószínű, szerintem, hogy meglesznek, kettő már megvan és a rendőrség nem teheti meg, hogy egy ilyen ügyet eltussoljanak. Aztán meg ha arendőrség nem is találja meg őket, 2 dolog miatt, biztos hogy lesz (lehet, hogy nem állami) retorzió: 1. a 10 milliós díj a nyomravezetőnek, 2. valakinek egyszerűen szívügye, hogy előkerüljenek a tettesek és az bármit megtennének ezért. És akárki is legyen az a "45 év körüli, éjszakai életben ismert egyén" akit lefejelt Tibi, nem fogja tudni megvédeni a bérenceit. Elnézést a topik elején a gyűlölködő hangnemért, de nagyon ideges lettem, reménykedtem hogy felépül. Természetesen nem minden rendőr ilyen, sőt, a nagytöbbség nem, de akkor is. Valahogy mindig van, aki azt hiszi, hogy a mundér megvédi mindentől. És adja az ég, hogy ne így legyen. A gyilkosoknak meg üzenem, hogy reszkessenek és imádkozzanak, hogy azsaruk találják meg őket először és ne a Tibi haverjai. Mert az nagyon fájdalmas és végzetes lesz!