Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Hixer
    áhh az csak általánosan is igaz, hogy amikor nem kértem gépet mondjuk karácsonyra, akkor kaptam, amikor emg kértem akkor nem kaptam... ez eddig még rendben volna, de hogyazistenbe lehet kiszúrni PONT azokat a pillanatokat, amikor éppen generációváltás megy végbe a számítástechnikában? Emiatt minden gépem 3 hónap múlva már 10 ezerért volt kapható a Tescoban, amikor én 200ezerér kaptam... Én nagyjából tudtam erről, mert olvasok újságokat, dehát ugye ajándék, meg ott aszonták ez a legcsúcsabb(persze a legdrágább) Szal ez így nem volt ok és amikro meg utánaolvasok és összállítok egy gépet, akkor meg ugye arra nincs pénz, meg amúgyis kaptam már egy tökdrága gépet... Ehh azér nem panaszkodom, Word, Firefox elmegy rajta csakhát ugye az emberben előjön, hogy húbazze ha akkor ez lett volna és nem az... ja nyilván nem hibáztatom a szüleimet.. ők télleg csak jót akartak, csak szegények nem értenek hozzá annyira...