Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
BenceYCE #60254 És mégegy Az OEP támogatásáról miszerint van akinek nem kell kicsengetnie a teljes összeget:
iza59
[Válasz] [Adatok]
2005.11.21 07:23
Sziasztok !
Legnagyobb kétségbe esésemre, nem leszek gyűrűs. Pénteken megkaptam az OÉP levelét " Az eszköz finanszírozását az eredményességi és költséghatékonysági vizsgálatok lezárásáig - és ettől függően a finanszírozási rendszerbe való befogadásáig - nem áll módunkban finanszírozni"
Amennyiben kölcsönt vennék fel nem tudom fizetni a részleteket.
Mindezt köszönhetem a Szabolcs utcai kórház egyik orvosának aki februárban azt mondta, csak fél év gyógyszer szedés után finanszíroz az OEP.
Azért továbbra is olvaslak Benneteket és irígykedem. Midenkinek swok - kg-ot kívánok.