Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sné Zsuzsa
    Öööö...szerintem hülyeség ezen vitatkozni, ugyanakkor nem értem mi a poénos ebben. Asszem nálam gyerekkoromban volt a kigúnyolás, más ccsúnyaságának kinevetése a poén...de nem...akkor sem...én sosem tudtam senkit sem kinevetni azért amilyen...nem értem..

" Nézd már!! Annak a fickónak nincs lába!! MUHAHA!!!"
    Most nem olyan szinten van?? :DDDD

Namind1...én sosem tudtam azt sem felfogni, hogy egyáltalán a Story meg Best típusu magazinok hogy tudnak fenntmaradni, azzal, hogy mások magánéletét kitárgyalják meg ilyesmi...kit érdekel Győzike, meg a Palcsó Tomi?? Nincs nekem semmi bajom velük, csak nem értem az ő életük a rajongókon kívül kit érdekel ...mondjuk ez sem érdekel, hogy kit érdekel

OFF!!!! (részemről tutira off )