Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sné Zsuzsa
    Ijesztgetős....nem tudom...én valahogyan nem szeretek megijedni...nem szeretem az erőszakot, nem szeretem a horrort...valahogyan én kerülök minden agresszív, ijesztgetős, netán felzaklató dolgot...nekem nem kell az életembe ilyen inger..lehet ez butaságnak hat, de én valahogyan csak a vidámságot, a boldogságot sugárzó videókat, képeket, filmeket kersem és ezért is jövök ide...ettől nem vagyok "fosos" (az egyik srác így fogalmazott) ...csak nekem más jelenti a 'lelki kielégülést'. Hát ennyi a magyarázat, hogy többek között én is, miért nem szeretjük az ilyen alkotásokat.

Amúgy, ha ennyire nagy a kerset az ilyen videókra, miért nem nyit valaki egy ilyen topickot? Tutira menne! Én nem nyitok, mert engem ez a téma nem érdekel, de vki igazán nyithatna és nem lenne ebből vitatkozás. (mondjuk főleg annak kéne nyitnia, aki a 'fosos' dolgot írta)