Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • akos
    Hm.
    Papírautónak mondják. Mondják...
    Nem tudom. Lehet, tényleg az.
    Mindenesetre nem ártana figyelembe venni néhány dolgot.
    Nem mindenkinek van pénze Volvóra vagy Bmw-re. Továbbá ostoba dolog ezekhez hasonlítgatni, hiszen nem egy árkategória. Ilyen apropón lehetne röhögni azon, hogy mennyivel kisebb és gyengébb kivitelezésű lakást kapsz bp belvárosában 15 millióért, szemben azzal, hogy 130-ért milyet építhetsz magadnak az agglomerációban. Vagy lehet röhögni, hogy milyen mértékű kromatikus aberráció a 40e forintos Trust digitfényképezőn, bezzeg a 340e ft-os Canon 20D-n meg mennyivel nehezebben vehető észre...
    És még lehetne példákat hozni.
    De tök fölösleges.

Pár hónpja beszéltem egy sráccal. Olyan nagyformátumú gyerek volt. Oda volt magától meg vissza, hogy x év kuporgatás után tudott venni magának egy 20 éves porschét. Ettől máris a mennyekben érezte magát, és úgy gondolta, hogy kb egy kasztot képvisel a... mondjuk a Süddeutsche Zeitung igazgatójával, aki egy havi fizetéséből meg tudja venni a legújabb porschét.
    Én örülnék neki, ha az ország útjain a suzukik lennének a legtrágyább járgányok.
    De ehelyett inkább a húszéves porschék... mert hát az a yo! Itt balkánköztársaságban.
    Csórók vagyunk. De közben iszonyat péndzesnek akarjuk mutatni magunkat.