Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sné Zsuzsa
    ööö....sorry mister tökély....ne haragudj felség, hogy nem tudom értékelni a baromi nagy humorodat, kérlek ne fejezz le...

Ja és egy dolog....(nem kifejezetten neked szól)

Engem nem érdekel az ijesztgetős dolog és rohadtul nem érdekel, hogy ez vkinek humoros vagy sem...sajnálom, de itt nekem van jogom szólni, hisz ki van kötve, hogy nem lehet ijesztgetős összeállítás...szal be fognám a képemet, ha nem lenne tíltva, viszont ez nem így van...szal senkit nem érdekel semmilyen féle ijesztgetős dolog...aki ezzel nem ért egyet az másszon át egy másik topicba.

Nyiri: Értem, hogy hozzád, hozzádtartozik, de én kifejezetten utálok félni, megijedni stb. Szal légyszíves valóban mellőzzétek az ilyen kis összeállításokat (te mellőzöd, tom).

Nincs harag asszem senki részéről, nem akarunk senkit sem bántani, csak tessék erre odafigyelni, mert nem mindenki szereti. éljen a tolerancia ;)

OFF