Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
OFF
Hát ilyet. Emlékesztek CrazyGirl képére a napokban, amin egy madár volt felakasztva, és milyen humorosnak találta?
Ma ülök előadáson, a mögöttem ülő sorban felfigyeltem a beszélgetésre, mert erről a madárról volt szó. Előzményt nemtudok, mert csak arra figyeltem föl, hogy röhögve meséli a balfék haverjainak egy hosszúhajú idióta, hogy "höhö eltaláltam, az meg elfeküdt".
Látta hogy vergődik, ezért megpróbálta fejbelőni, de csak a csőrét találta el, az meg letörött. Később kiderült, hogy a tüdejébe lőtt, és a vérétől fulladt meg a madár. Ezen eröltetve röhögött, mert érezte, h ez már beteges. Aztán elmesélte, hogy amikor fellógatta, h lefényképezze, folyott a vér a szájából. Ezt már ő maga sem találta viccesnek, de próbált röhögni.
Amúgy tipikusan olyan ember akit csak azért nem köpnék arcon, mert kár a nyálért.
ON