Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
utlom az ilyeneket...kurvára aranyos....baszki....ha lehet, akkor megkérek minden kedves netezőt, hogy legyenek tekintettel olyan személyekre akik gyerekkorukban nem lettek kímélve az ilyesztgetésektől, ezáltal az ilyen videó felvételeken képesek annyira megilyedni...várj:
-kihült a kezem hírtelen
-remeg is szerencsére
-ja...a lábam is :D
-az átlag 80/56-os vérnyomásom szintén beindult (56-os pulzus :D)
Szal lehet gáz, hogy ilyen vagyok, de bevallom 18 éves léttemre hajlamos vagyok megilyedni az ilyen picike, kis hülyeségektől....ha megkérek mindenkit szépen, írjátok már majd oda, hogy kicsit ilyesztős vagy vmi....please!! Sajnos fantáziaerőm alkot nap, mint nap és sajnos hajlamos vagyok kivetíteni magam elé....így egyzser már majdnem dokihoz vittek....tesóm csak annyi meséélt el, hogy a hátad mögött áll a "Kör"-ös csaj és hírtelen bevágta rám az ajtót (sötét volt), melynek hatására 2 hétig hajnali órákban alukáltam el...szal túl erős a fantázi erőm...sajnos :(
Köcce előre is :)