Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Hunnenkoenig
    Szerintem nincs semmi baj a csajszival. Aranyos.
    Az a 60 nö meg szerintem annyira nem csunya, legalabbis vannak köztük nehanyan, akik arcra csinosak. Hogy a testük nem barbi fajta? Istenem, ti ugy neztek ki, mint Kent?

Egyebkent valoszinüleg innen a hozzaszolok 90%-a csak abbol a hatvan-fajtabol fog valaha is megdugni egyet.

Amugy meg a münökröl: A veszett jooo csaj topikba linkeltem egy kepet egy nemet szinesznöröl, akivel mostansag együtt dolgoztam. A kepeken azt mondanad ra, hogy münö, de peldaul mikor megjelent lötyögös farmerban es egy kinyult poloban smink nelkül, akkor csak egy aranyos es csinos lany volt.

Szoval mindenkiböl lehet münöt csinalni, ezen nem erdemes vitatkozni. Addig amig meg nem ismered szemelyesen, ne itelkezz senki felett :-))