Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Lazi blogja:
Nos.... :D eza zelsö ien téma amit a naplómba irok... wow
Ma Random tesómmal rideoltunk megint 1et... Lezúztuk a Jánoshegytetet meg a fél belvárost kiosztottuk és ráadásul hazafele a Boráros téren kb 50 ember xeme láttára (akik szájtátva maradtak ott még egy picit hogy mecsodálhassanak egy nemnormális félörült produkcióját) zuhant 4-5métert a lépcsön... mindezt 3xor megismételve ... Jah , a lényeget ménem irom??? :D Az za kb 50 ember külföldi volt.. (hogy honnét kerültek oda ..hm...paxx), mindenki vagy fényképezös telefont vagy videoCAM-ot vagy mittoménmit tartotta kezébe(!)...xal Ö volt a ,,star,, :D Hm... Minden ugrásánál örjöngtek...axtan az utolsó elöttinél vixxatapsolták!!!!!! WOW Bazz :D Azta! No Comment!!! Yo is volt minden ...egéxen addig mignem jöttek a rendörök...:( Ehh..gyorsan eltüntünk és az egész móka abbamaradt.... Na mind1...amien gyorsan feltüntünk ott, oan gyorsan is távoztunk :)
Nembaj...Igy volt YO!
Ugye tesa?? :))))
Stitok blogja:
Mai nap ELKEZDODOTT A VARVA VART 0-ZAS!!! Sok faszlama 14even aluli kis pocsot LENULLAZOM MUHAHA! mIERT IS?! Mert olyan rohelyes a bemutatkozasuk! 170623 13 EVES ES NAGYBAN MOTOROZIK! Isten meg csak ugy seggbebaszta, mi?! 241292 12 EVES KANNABIS LEVELLEL MEG 50 SORNYI ENTERREL! Beragadt az a rohadt gomb es meg nem ismerte fel a kibaszott backspace lehetosegeit... vagy talan nem er odaig FEL?! kANNABISROL MEG LOFINGJA SINCS HAT GRATULALOK! Visszanullaznak MOST NAGYON MEGIJEDTEM, BELEGAZOLTAK A KIBASZOTT LELKIVILAGOMBA, MOST 30 NAPIG NEM FOGOK TUDNI ALUDNI!!!
Peti blogja:
Ze.
Örülhetsz te büdös diszkópatkány fasz szívó,jógyerekeknekegyestadó tarigeci.
Lementem az alap csoportba a sok szefos közé
Nem volt mnás választásom
Ha nem megyek le megszivat
Tavaly elmondtam ennek a viccnek h köcsögség amit csinál így szó szerint,idén cum lett volna.
Köszönöm szépen kezdődhet a suli,naponta 9 óra tanulás,öcsém ez lesz életem legjobb bulija