Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Hunnenkoenig
    Tudom mi az a soviniszta, ne aggodj. Te gondolom szuper vicces akartal lenni...

Szinhaz es repülö között van különbseg. Szinhazban jar a taps, repülön nem.
    Ahogy a közertben sem adsz borravalot az eladonak, a fodrasznal meg igen.

Jo, nem nezem le azokat, akik talan egyszer tudnak eletükben repülni. Mikor en elöször repültem en is tapsoltam, mert mindenki taposolt, igaz nem ertettem, miert tapsolunk. De en közben rajöttem, hogy hülyeseg, meg azok is, akik velem együtt nem tapsolnak. Az, aki meg tapsol, az vagy elöször repül, vagy gyöpösagyu. Talan nem kellett ra sporolnia, ok, azt visszaszivom. Nincs köze a gazadasagi helyzetenek hozza...

Reszemröl tema befejezve :-)))