Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Mire lennek irigy mondd mar meg?
Az lehet, hogy sznob vagyok neha, ezen nem vitatkozok.
A szemelyzet megtapsolasarol pedig annyit:
Egyszer mikor egy 9 oras repülöutra mentem egy csajszi volt a pilota es en meg gondoltam, hogy na ez aztan buli lesz.
Akkor valamiert elegge ideges voltam es bepanikoltam a leszallasnal, holott az ut alatt a gep meg csak meg se randult. Becsukott szemmel karfat markolva vartam a leszallast es mar szidtam a csajt miert tököl ennyit, mikor hirtelen azon vettem eszre magam, hogy mar mindenki all fel, mert a kijaratnal alltunk.
Esküszöm nem ereztem, mikor szallt le a gep. Na az lett volna megtapsolando, megse tette senki.