Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • CSOCSO
    [havitavi] hello
    [CSOCSO] szevasz
    [havitavi] hány éves vagy
    [CSOCSO] 20 es te?
    [havitavi] 21
    [CSOCSO] l/f?
    [havitavi] van kérdésed?
    [CSOCSO] azt akartam volna megtudni hogy milyen az aljzatod?.... erted?? a csatlakozod... bemenetes vagy kimenetes?
    [havitavi] bemenetes
    [CSOCSO] merre talalhato miss... mi is a becses neved?
    [havitavi] dóri
    [CSOCSO] a kerdes ami mar mindennel jobban foglalkoztat: miert irsz 10 percenkent 4 betut??? ne hari nem cseszegetes..csak kivancsisag... mert nemtom elkepzelni
    [havitavi] boccs
    [CSOCSO] nincs baj ... de meg mindig kivancsi vagyok hogy miert
    [havitavi] kérdezz
    [CSOCSO] miert irsz evente 1 szer???? ha megmondod utanna kerdezek ertelmeset is!
    [havitavi] tegnap regisztáltam magam
    [CSOCSO] es voros a hajad?
    [havitavi] nem
    [CSOCSO] fenebe.. pedig azt hittem...
    [CSOCSO] haaat en mar vagy 6 eve regeltem magam ide!
    [havitavi] fekete a hajam
    [havitavi] j
    [havitavi] gxfufzi
    [CSOCSO] komolyan mondom lementem ezt a beszelgetest es megmutatom a haveroknak.... nah legy jo tovabbi jo csevegest!

ui: anno par eve volt egy gadzsi.. ennel sokkal sulyosabb eset.. mikor mar nem birtuk es elkoszontnk tole, rankszolt hogy neki voros a haja... hat mi ugy elkezdtunk rohogni hogy szinte dajt... baromira nem voltunk kivancsiak a hajszinere, nemtom mit gondolt a csaj... hirtelen szerelmesek leszunk bele mert roka?