Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Én nem tudom. Tény, hogy ennek a TomCat-nek van sok helytálló meglátása, de ez az önkéntes Robin Hood szerep engem zavar. Nem is igazán Robin Hood a megfelelő példa, csak most ő jutott eszembe, de talán értitek mire gondolok. Nem szeretnék vitát sem indítani ezzel, csak szerintem óvatosabban kéne kezelni ezt a dolgot. Az index cikke is rossz szerintem, mert végletes, és nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti blog-ot nem olvasták, de az ilyen "komoly társadalmi kérdésekben", ld. buggerek, TomCatnak is vigyáznia kéne kicsit szerintem, mert véleményformáló szerepe azért érezhető. Mindez persze lehet, hogy csak azért foglamazódott meg bennem, mert ezzel a megmozdulásával sem értek egyet. Na bocs az offért. Abbahagytam.