Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • _Neo
    Szerintem állatira nem kéne beszüntetni. Aki akarja had nézze, bár így tényleg elég szar a műsor, de ha belegondolsz üzleti szemszögből nézve nagyon jól nyomják. Egy filmet 20 perc után lehet elősször megszakítani... pl ezért van az, hogy a barátok közt (ami egyébként a legsikeresebb magyar sorozat) nem tart 20 percig, így több reklámot nyomhatnak. Én ezen nem húzom fel magam, mert ha kell egy film azt lehúzom netről és megnézem. Ezt tudom javasolni mindenkinek akit idegesítenek a reklámok. Vagy az hbo-t. Egyébként a reklámok alatt ha megfigyelitek a hangerőt is felnyomják hogy ha mész konyhába vagy wc-re, ott is halld. Ez a reklámdolog talán kiküszöbölhető lesz majd ha beindul a digitális interaktív műsorsugárzás... persze azért is fizetni kell majd. Szóval kitartás, nyugalom és internet rulz!

Erről a lemarad a karika dologról meg az a véleményem, hogy abszolút csak a képet rondítja. Mindenki tudja melyik időszakban melyik csatornát szabad a gyereknek nézni. Ha valaki foglalkozik vele, úgysem engedi, hogy a gyerek a tv-t bámulja főleg a monika show-t... ha meg nem tök mindegy, mert a gyerek nem fogja kikapcsolni a tv-t, ha látja, hogy még kicsi a műsorhoz. Így asszem ennyit akartam mondani :)