Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.



SG.hu Discord (2021.10.11)
  • mégvadabbdisznó
    #378412
    Tudod, az európai országok nagy része sokkal többet tett a zsidókért mint Hitler, pusztán annyival, hogy ők nem rendeztek közöttük mortal kombatot. Ez persze kevés volt ahhoz, hogy ne füstöljék el őket a kéményen át, de a lényeg, hogy nem ártottak nekik. Tehát az, hogy az EU tesz az egész világon a legtöbbet, az még mindig falra hányt borsó, tekintve, hogy számtalan olyan étel és ital sorakozik az európai boltok polcain, melyek kimondottan egészségtelenek és tápláléknak alkalmatlanok, nem beszélve a rengeteg tartósítószerről, mesterséges színezékről, édesítőszerekről, ízfokozókról stb. amivel teletömik az ételeket és italokat, és jóformán mérgek az emberi szervezet számára. A bolti halrudak pl. tele vannak adalékanyagokkal, melyek feleslegesen terhelik meg a szervezetet, vagy a cukrozott üdítők, müzlik, gabonapelyhek is nagy mennyiségű hozzáadott cukrot tartalmaznak. De lehetne sorolni napestig az egészségtelen bolti termékeket, ami engedélyezve van árusításra Európában.

    És milyen jó, hogy az EU megtiltotta Amerikának a marha exportot, közben meg beengedte a mocskosul egészségtelen gyorsétteremláncokat (KFC, Burger King, McDonald's) Európába, amelyek bizonyítottan óriási mértékben felelnek az emberek kóros elhízásáért, a szív- és érrendszeri betegségek, a stroke, a cukorbetegség az infarktus, és még számtalan egészségügyi probléma terjedéséért. Mert az egészségtelen műanyag szemét, amit ott eszel, a szénhidrát és a só mellett zsírokban is bővelkedik, tápanyagban viszont szegény, mint a templom egere (ajánlom a Super Size Me c. dokumentumfilmet).

    Azonkívül tele vannak cukorral, sóval, valamint telített zsírokkal. A legnagyobb gond vele az, hogy nagyon finom, emiatt azonban gyorsan bomlik le a szájban, nincs szükség sok rágásra ahhoz, hogy le tudjuk nyelni. Gyakorlatilag egy előre feldolgozott koktélt kapsz, hogy még a gyomrodnak annyi dolga se legyen, hogy meg kelljen emésztenie.

    De milyen jó, hogy itt az EU, ami oda-vissza kinyal, és ennyire törődik az egészségünkkel. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy poénnak szántad ezt a kommentet, vagy csak szimplán cinikus vagy.