Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.



SG.hu Discord (2021.10.11)
  • MerlinW
    #378409
    "Azt, hogy az EU mit hagy jóvá szerintem hagyjuk, eddig is magasról tettek a társadalom egészének egészségügyi állapotára"

    Speciel az EU tesz az egész világon a legtöbbet. Csak nézd meg az európai import tiltólistát, de ott vannak a kőkemény gazdálkodási szabályzatok, stb. Az amerkiai és ázsiai boltok polcai tele vannak szabadon elérhető mérgekkel. Pl. az EU konkrétan megtiltotta Amerikának a marha exportot Európa irányába (amin engedett pár éve, külön számunkra nevelt nem agyon injekciózott állatok esetében). De tiltva vannak itthon az amerikai kenyerek, édességek, energiaitalok jó része, gyorséttermi receptek, stb.

    Mindent összevetve és eltekintve az élelmiszerektől, az EU minden téren kinyalja a valagadat. Utazz kicsit és hálás leszel azért amid van.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.11. 14:29:59