Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.



SG.hu Discord (2021.10.11)
  • allock #378406
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez egy újra elővett eszement pszichopata ötlet a fiók aljából emberek megmérgezésére(kitin?) agyonreklámozással, hogy milyen egészséges, mennyi hasznos előnye lesz/van, és muszáj ezt enned, hogy megmentsd a bolygót. A hátrányokról az emberi szervezetre nézve persze semmi, némaság. Hogy miért? Mert az mindig vagy nem létezik vagy elenyésző, "az előnyök meghaladják a hátrányokat", ugye? (mint a c0vid oltás). Vagy egyszerűen csak nem érdek leírni mert arra nem szólt a tanulmányi kenő pénz. Déja vu?
    Ha a bogárevés megoldás lenne, már évszázadok óta elterjed volna, szerinted a szegények nem próbálkoztak volna vele?
    Elhiszem, hogy lesz olyan aki felül erre a vonatra a saját magában rejlő segítő szándék vagy tenni akarás miatt, mert úgy érzi ennyit tehet simán, de magát fogja leépíteni, és senkit nem hibáztathat, mert önként bevállalta. Az emberiség élelmezése, a szegénység felszámolása bármikor megoldható lenne egy normális értékkel rendelkező vezető számára, de mivel ilyen nincs hatalmon, abban jelenleg nincsen biznisz és nem cél a mostanáig hatalmat birtoklóknak. Csillió-millió euro milliárdok persze mindig lapulnak egy kis háborúra.
    Termőföld van, víz van, a szándékos tönkretétel, mérgezés megint egy valós dolog. Terméshozam növelés létezik, csak épp a sok génmódosított hulladék növény, negyed annyi tápértékkel nem rendelkezik mint a génmódosítás előtt. De amíg nem lesz az a fő cél, hogy az emberiség élelmezése megoldott legyen normálisan, etikusan, morálisan megkérdőjelezhető szélsőséges eszement "ötletek" nélkül, addig nincs miről beszélni.