Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Zsoltee_a_bator
    "De Tolkien világában amúgy sincsenek dark elf-ek"

Szerintem rosszul emlekszel, egy par reszlet a szilmarinokbol:

"But now the trees of Nan Elmoth were the tallest and darkest in all Beleriand, and there the sun never came; and there Eöl dwelt, who was named the Dark Elf."

"Those Elves the Calaquendi call the Úmanyar, since they came never to the land of Aman and the Blessed Realm; but the Úmanyar and the Avari alike they call the Moriquendi, Elves of the Darkness, for they never beheld the Light that was before the Sun and Moon."

A kulso / pigment szam nincs tisztazva, szoval nem tudom, hogy miert gyalaznak meg Tolkient.

"Sőt! Azokban a sztorikban, történetekben amikben szerepelnek dark elf-ek,úgy vannak ábrázolva, hogy még a "sima" tündék bőrszínénél is fehérebb a bőrük színe mert sokszor sötét helyen élnek."

Nem tudom ez mennyire jo logika a lakhelyhez kotni, a deneverek is sotet helyen elnek es feketek.
    D&D: https://static.wikia.nocookie.net/forgottenrealms/images/3/3a/Drow_5E-Gray_background.jpg/revision/latest?cb=20200618163735
    Elder scrolls: http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/X6QXUJsvGWgxjkjXZaAtZA-1200-80.jpg
    Persze vegyes a kep, Warhammerben neha feherek neha feketek, marvelben csak feher szornyvampiroknak neznek ki

Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2022.02.13. 02:33:06