Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • extra sensory
    Én nem beszéltem "sok ugatásról". Én csak egyszerűen annyit írtam, hogy ugat. Te szándékosan próbálod most az elhanyagolás, vagy a rossz bánásmód miatti frusztráció felé elvinni ezt a dolgot, de alapvetően nem erről volt szó. Ha meg azt hiszed, hogy egy kutyát bármiféle normális nevelés le tud szoktatni az ugatásról, akkor nyilvánvaló, hogy lila gőzöd nincs a témáról.
    Sőt, a vadon élő kutyaféléken végzett háziasítási kísérletekből már bebizonyították, hogy az ugatás a mesterséges szelekció "mellékterméke", kvázi a háziasított egyedek pont emiatt ugatnak többet, mint a vadon élő társaik.
    A kutya ugat, ha elmegy valaki a ház előtt, vagy ha valaki megpróbál bejutni a területére, vagy ha más állatot lát meg, pl. macskát, stb. Nem feltétlenül ugat sokat, csak akkor amikor szükségét érzi, és ez teljesen normális. Egy nagy utcában meg általában több kutya van, és ha ugat az egyik, ugat a többi is. Vagy ha az egyik befejezte, rákezdi egy másik, és emiatt az az érzésed támadhat, hogy minden kutya folyton ugat.
    Én azt nem tagadom, hogy vannak gazdák, akik elhanyagolják a jószágot, vagy durván bánnak vele, de ez esetben a bántalmazást az ezt észrevevőnek kötelessége jelenteni.