Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ximix #376579
    Elsőre én is azt hittem, "szegény csóri, jól elbántak vele, de jobban megnézve szerintem nem ugyan az a két kutya, az első lábain a fehér "zokni", az orrán a barna folt . . .
    A mi kutyánk is alapból ugrik minden hagosabb zümmögve repülő dologra ami a kajája körül kering, legyen az döglégy, méh darázs, egyszer már őt is beoltotta valami, pár éve megjelentek lódarazsak, alig bírtam leállítani "mondom ha ez megharap, azt nem teszed zsebre", aztán maradék kajákat felszámoltam és raktam ki darázscsapdát.
    dog after bee