Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ximix #376539
    A videó komment szekciója érdekesebb

Köszönöm Irénke! Neked hála idén nem csak a díszek fognak lógni a fán.

Köszönöm Irénke. Amióta te vagy az ébresztőm, 5 perccel hamarabb ébredek.

Köszönöm Irénke!
    Megtanultam félni. Félek hogy kijön az új Irénke szám!

Újra tudok sírni. Köszönöm!

Eddig sose sikerült felkelnem időben, de most hogy ez lett az ébresztőm mindig egyből felugrok. Köszönöm irénke

Két halálraítélttől megkérdezik, mi az utolsó kívánságuk.
    -Én akarom hallani Varga Irén új számát!
    -És magának?
    -VELEM VÉGEZZENEK ELŐBB!!!!

Köszönöm Irénke, ezt megmutattam a pszichiáteremnek és végre emelte az adagom!

Úgy voltam vele, hogy megmutatom a gyerekemnek a jövőben a Micimackó mesét.... hát most már még a gondolatot is törlöm!:) Frózenből csinálj zenét, azt nem bántam volna.

Számomra a karácsony sosem lesz már olyan mint régen

10x hallgattam végig a zenét magam elé bámulva.... De még mindig nem jöttem rá mit követtem el hogy isten ennyire büntet... Nem utalhat ennyire...

Köszönöm Irénke! Ettől most kedvem támadt mély levegőket venni a befagyott tó jege alatt!
    .
    .
    .