Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Én is kipróbáltam most, és nekem megy. Hozzáadtad az összes pk3 fájlt és a master fájlt is a videó alatt letölthető DraugraKs modból? Töltsd le a modot és a GZDoom főkönyvtárába tedd kitömörítve egy külön mappába. És minden benne található almappából adj hozzá minden pk3 fájlt, különben nem fog működni. Az mindegy ha Redux-al nem megy, elég egy sima Doom 2-es wad is. Én is azzal tolom. A lényeg, hogy legyen letöltve a ZDL emulátor is, és abban csináld meg a fájlok hozzárendelését. GZDoom önmagában nem elég.
De a GZDoom főkönyvtárában is legyen benne a Doom 2 wad fájl, a Project Brutality 3.0 pk3 fájl, és a teljes DraugRaks mod, és abból add hozzá a ZDL-ben a Main lapon az összes DraugraKs pk3 fájlt, a master fájlt, és a Doom 2 wadot. Ez mind a Main lapon legyen. A Settings-ben pedig legyen kiválasztva forrásnak a GZDoom a jobb oldalon, a Doom 2 wad fájl elérési útja pedig a bal oldalon. Bármit kihagysz, vagy nem a megfelelő helyre teszel, nem fog elindulni. Mondjuk a 92-es Wolfenstein 3D-hez is csináltak ilyen modot. Már azt is kipróbáltam, és jobban tetszik, mint a Wolfram remake.