Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • repvez
    csak, hogy a kis lelkül meg ne sérüljön ha valaki a szemébe mondja, hogy szar az amit csinál, mert egybol öngyi lesz, meg feljelentget mindenkit, mert biztos valamilyen fób, meg rasszista és csak azért nem tetszik neki a videoja.
    Meg amugy is , mit vanak ugy oda miatta a legtöbb nézettség ugy is azok a videok generálják amit a legnagyobb születlenséget és hulyeséget tartalmaz,mert a mai világban az igqazán értékes tartalom nem érdekes.

Amugy engem hidegen hagy, hogy menyni like or dislike van egy videon, mert csak olyat nézek meg ami érdekel és majd én eldöntöm, hogy számomra hasznos volt e vagy sem, ne mások határozzák meg , hogy azért mert sok a dislike, még lehet , hogy nekem segit valamiben.