Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ja, az elején még nem volt hivatalos autoclicker, csak ínhüvelygyulladás.
Amikor talán 2 éve leszálltam róla (vagy másfél?), akkor volt már felemelkedés (ascension?), amikor reseteltél majdnem mindent, és az ősöket tudtad pimpelni, meg ... átlényegülés? (transcension), amikor mindent elveszítettél, és valami nagyon isteneket tudtál pimpelni.
Aztán voltak olyan late game hősök is, amiket ahogy vetted a képességeiket, felváltva volt érdemes pimpelni :D
Szerintem nagyon már nem fejlesztettek rajta, mert a ClickerHero 2 több bevételt hozhat.
Illetve ma már nem a hősök a menők, hanem a sütik :D
Táblázatból csináltam hozzá olyat, ami nem is tudom milyen exponensig kirakta, hogy hogy kellene leírni és kimondani azokat a felfoghatatlan számokat :)