Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • CSOCSO
    Jo kis jatek. De ha jol ertem nem is kell igazan klikkelgetni. Minden tortenik magatol. Neked csak ki kell valasztani uj harcosokat es azokat kell fejleszteni. Tegnap este meg el okorkodtem vele Level 30 bossig. Karakterem alapbol 1.5Millio coinba kerult. Parszor upgradingeltem, de nagyon keves volt a lvl 30 bosshos. 30 masodperc alatt kb 30% ot tudtam sebezni. Itt hagytam a gepet estere automatikus klikkelessel az upgrade gomb folott, hogy tobb manit tudjon kealni. Most keltem. 74 es lvl en van a sajat emberem es az upgrade 380 millioba kerul. lvl 30 bosst legyozte 4 masodperc alatt. LOL. De a lvl 35os bosshoz meg igy is keves! Kene meg ket masodperc hogy azt is legyozzem. Fiatal koromban biztos bekapcsolva hagytam volna a gepet 1 hetig de szerintem 1 ejszakai bohockodas tobb mint eleg volt ebbol.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.11.05. 12:24:32