Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Caliph
    ezek olyan dolgok,hogy egyszeri megnézésnél a moziban vagy otthon a kanapén észre sem veszed...max sokadszorra,esetleg belassítva,vagy ha valaki megirta a neten és megnézed hogy tényleg :)
    engem nem zavart,többször megnéztem fel se tűnt csak miután lassítva néztem :D
    amúgy a stukker ami van az ügynököknél fura sinmozgással dolgozik,szemből szinte nem is látod,van youtube vidi is a fegyó elvileg egy IMI Desert Eagle Mark XIX.
    mielőtt elhasal a másik ügynök ott lassításnál látszik két cgi lövés szerintem,de elhasalásnál 3:22nél a takarásban lévő smith ügynök tüzel nem az elfekvő másik. lassításnál látszik.
    élményből nem vesz el,moziban fel se tűnt,meg kb amikor itthon néztem akkor sem,csak hogy rávilágítottál,igy néztem újra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.02. 21:55:06