Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Hehe... nem tudja, hogy a giroszkóp kompenzálja a föld görbületét. Ami azt illeti, még gyorsabban is szintezi ki magát, mint illene, így tutira mindig a Föld középpontja felé mutat a közepe.
Wolfie 6020 egy ausztrál pilóta, rendszeresen vív szájkaratét a lapos föld érvekkel. Van jó pár, szerintem elképesztő videó a csatornáján.
Egy ideig nézegettem ilyen videókat, de egy idő után a cáfolatok is unalmassá váltak, mert a laposföldesek is folyton ugyanazt a néhány marhaságot hozzák fel.
A cáfolat videóknál a legelképesztőbbek szerintem azok voltak, ahol az egyiknél egy helikoptert filmeztek, ahogy leszáll egy tó felszíne mögé, vagy ahogy egy tóra épített, nyílegyenes távvezeték oszlopai a távolban egy szép ív mentén eltűnnek a tó mögött