Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ximix #375410
    Story time
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes, a Smash Mouth - All Star-t 1999-ben Kanadában hallottam, még a csapból is az folyt, ott a slágerlisták élén szerepelt.
    Itthon, talán a más kultúrkörnyezet miatt, a kiadók nem erőltették vagy csak kutyát nem érdekelte, de ha jól emlékszem, a ritmusára született magyar előadótól dal, gondolom a kiadó engedélyével, aztán a Shrek hozta meg az ismertségét az EU-ban.

Akkoriban kint vettem új StarWars Episode 1 pólókat a leárazós butikba pár dollárért, miközben nálunk még nem vetítették az SW1-et, aztán feszíthettem benne itthon, mint pók a lucernásban , kint a SW fő reklámozója a Pizza Hut, Taco Bell és a KFC volt.
    Az a rövid szőrű TacoBell-es Csivava tetszett reklámokban.

KFC, PizzaHut volt már akkor Mo-n, de a Taco Bell a mai napig nincs pedig azt szerettem kint.