Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Hat szarni ne is szarjal senki mellett az utcan :D Az orrfujas is kb olyan, hogy csinnald a wc be vagy menj odebb es csinald ott egyedul, ugy hogy elfordulsz. Nem mondom mar nekem is jobban tetszik, ha valaki odebb megy trombitalni es nem mellettem csinalja. Nem csak a full orr gegesz keresi magat romma. Itt majdnem mindenki be van tablazva 11 honapra elore. Multkor bor dokit kerestem. Mindenkinek csak kovetkezo honapban volt ideje. Ugyan ez volt a gyomor/bel dokival. Van valami bajod es elobb kigyogyulsz belole mintha lathatnad az orvost. Persze ha olyan bajod van akkor mehetsz az emergencybe. Ott ellatnak meg aznap...
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.06.30. 01:11:47