Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Palinko
    Lehet hogy a mi háztartásunk más akkor, de jelenleg 1 usb c-s töltő van és gondolom nem örülne a fater ha nem tölthetné a telóját mert mindig stoppolom a töltőt :D Aki gyakran cseréli a telóját arra pont hogy nem rohad rá hanem el tudja adni, nyilván töltővel adja el az igényesebbje gyári dobozban stb.

Ezért írtam hogy opcionálisan tök üdvözölném mert ha nekem se kéne töltő én sem kérném, de ez nem igazán az hogy jogod van fizetni :D Környezetvédelem címszóval vissza lehetne venni a régi töltőket és újrahasznosítani pl, de ugye senki nem akar azzal szórakozni, mert az kiadás lenne meg nyűg, mindenki szabadul tőle. Mindegy másképp látjuk biztos sokan vannak a ti véleményeteken és sokan az enyémen részemről nem kívánnék tovább flamelni a témában.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.10.19. 17:24:40