Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • RelakS
    Mosott maszkkal én már jártam úgy, hogy amint meg akartam szólalni, nem kaptam levegőt.
    Ehhez azért tudni kell, hogy van egy asztmatikus jellegű allergiám, szóval poros helyen, vagy ha hajszárítóval képen fújnak, ugyanúgy nem kapok levegőt
    Szóval ha valakinek ilyen baja van, nyugodtan keressen másik maszkot, amiben lehet, hogy úgy néz ki, mint egy kutya, de abban lehet, hogy semmi gondja sem lesz.

A többit (személyiségi jogok, becsicskít, kényelmetlen stb) meg kenjék a hajukra. Majd ha jön a vastüdő, akkor már késő lesz meggondolni a maszkot.