Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Palinko
    Meg a másik hogy a letartóztatás következtéven az öregnek már az elején lecsúszott a maszkja még 2-3 másik rendőr ugyanúgy a pofájába csúszott a delikvensnek és rádadásul a civil is. Szóval ha tényleg veszélyt jelent a férfi akkor most már 5-en is elkapták gratulálok, amúgy meg simán hazasétál hogy összefertőzzön bárkit is. Mert akik hordják a maszkot elvileg azért hordják mert véd, akkor miért kell szopatni aki úgy dönt bevállalja ezt a veszélyt? Tudom hogy akkor sokkal jobb a hatékonyság ha mindkét fél hord de mégis...

Totál nem volt agresszív karba tett kézzel üldögélt és csak szabadulni akart a szituációtól, de sikerült eszkalálni, én már kajak azt vártam mikor üti meg a rendőrt, sok országban nem csak kiszabadította volna már a kezét addigra. Ráadásul úgy hogy elég alacsony hőfokon pang a vírus, áprilisban májusban volt egy durvább felfutás azóta meg semmi nem tudom miért kell fasisztáskodni az emberekkel, majd októberben-novemberben úgy is mászkálhat mindenki szkafanderben mert akkor berobban a hagyományos ifnluenza is és senki sem fogja tudni megkülönböztetni hogy covid vagy sem még nem tesztelik, bár addig hagynának egy kis szabadságot az embereknek.