Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
A legtöbb országban ha napi jegyet veszel az jo minden közlekédési formára. milánóban is igy van. Barcelönában meg 10 alkalmas jegyet is lehet venni ami ugy mukodik, ha a metroban szálsz át akkor nem vonodik le belöle és ha felmész körülnézni ,de 1,5 ora mulva ujra lemész metrozni ugyan ott szintén nem vonodik le. igy egy 10 alkalmas jeggyel az egész várost be lehet járni megnézni a látványosságokat . ás 10 euro korul van az ára.
Pesten meg még az is hátráltatja a közlekedést, hogy a vidékiek és a turisták számára nem egyértelmü, hogy melyik jeggyel mit lehet csinálni. én is jártam ugy mikor elöször voltam pesten, hogy minden állomáson megvettem a 300ftos jegyet és kifizettem 2400ftot mire elvégeztem a dolgom, és késübb mondták, hogy miért nem vettem napi jegyet azzal csak 1600 lett volna.