Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Lantee #370511 Soha életemben nem különböztettem meg embereket a bőrszínük, vallásuk vagy származásuk alapján, de a mostani BLM felébresztette bennem a szunnyadó rasszistát. Értem én, hogy szegény feketék amerikában el vannak nyomva, de ha körülnézel a világ legnyitottabb, legliberálisabb országában (USA), akkor láthatod, hogy tényleg csak a szorgalmadon és a tehetségeden múlik, hogy mire viszed az életben, és nem a származásodon vagy a bőrszíneden. Az a kismillió színész, sportoló, orvos, tudós, politikus, cégvezető, zenész, vagy csak normális munkából, normálisan megélő fekete nem azért lett az, mert mázlija volt. Ezt a mostani BLM-et tulajdonképpen miért is kéne támogatnom? Mit akarnak elérni a feketék és a hozzájuk csapódó nem feketék? Mi a cél? Mert a híradásokból és a neten terjedő videókból csak annyi látszik, hogy boltokat fosztogatnak, ártatlanokat vernek, törnek-zúznak. Miért is kéne nekem ezt a viselkedést támogatnom? Ha holnap kimegy az utcára 2-3000 cigány, és az egyenjogúság nevében boltokat fosztogatnak, embereket vernek agyon, gyújtogatnak és rombolnak, akkor azt is támogatnom kéne? Ne jöjjön nekem senki a rendőri túlkapásokkal meg brutalitással, mert álszent baromság. Érdekes, az én nyakamra még soha nem térdeltek rá, és tévedésből sem lőttek még le. Miért? Mert nem követek el olyasmit, ami rendőri beavatkozást igényelne, vagy ha mégis ilyen helyzetbe kerülök, és a rendőr azt mondja, emeljem fel a kezem, akkor nem kezdek el visszaugatni, meg hadonászni, hanem felemelem azt a kibaszott kezem!