Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Fúú gyerekek, kicsit bánom, hogy benéztem ide. Pár hete már nem voltam errefelé.
Biztos mindenki tisztában van a részletekkel, de mivel nem láttam kérdésként se válaszként sehol én feltenném a kérdést:
Miért kezdtek el tüntetni, amiből ez a kurva nagy fosztogatás lett? Az a baj, hogy már nem is lehet megtalálni ezt a választ, ha keresem, mert a net is úgy néz ki mint itt a fórum. Nordan és a szellemi társai most élik fénykorukat a "niggerezés és nyírjuk ki mindet, mert mert én megmondtam előre" mondanivalójukkal. A társaság másik fele, meg próbál lavírozni a józan ész és a káosz között.
Egy szóval mi volt itt az alap amiből ez lett és még a fórumot is szétcseszte?