Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ez nagyon egyszerűen azért van világszerte, mert a politika megmérgezett mindent. Senki nem mer semmit biztosra mondani mert fél, hogy szavazókat veszít, beperelik vagy csak egyszerűen a média szaggatja szét őket (így is mondjuk). És erre az általános politikai helyzetre rakódik rá még az alapvetően nemzetközi szintű "elvárt polkorrektség" is. Elég korcs világban élünk...
Talán a Puzsér az egyetlen "közszereplő" aki átlátja és nyilvánosan meg is mondja a frankót ilyen szempontból. Ez a szó szoros értelmében mindenre rányomja a bélyegét a mai világban. Tökmindegy, hogy globális felmelegedés, vírushelyzet vagy gazdasági válságról van-e szó. Mindenben ott a politika.
Meg kell csak nézni pl. a pápát is miket "nyilatkozik" néha...
Szerintem valahol ott kezdődött el az egész, hogy a civil szervezetek elkezdtek egyre nagyobb befolyást gyakorolni a politikára és a közhangulatra a médiával karöltve. A média teljesen kifordult magából az utóbbi kb. 10 évben (és nem csak a híradásokat tekintve). Kb. azóta nem is nézek TV-t... Bár már az internet is egy nagy katyvasz.
Hogy ebből a fosból mi lesz? Milyen gyerekek fognak felnőni ebből? :/ Ez a gender téma is...
Na mindegy, hagyjuk mert nem akarok vitát vagy flémet generálni. Csak szomorú látni az interneten is a kommenteket, hogy mennyire sötétek az emberek. Elég ha az optörzs tájékoztatója alatt olvassa az ember pl. de kb. bárhol a komplett facebookon. Természetesen pártállástól teljesen függetlenül.
8+2 osztályom van +2 év szakma, nem vagyok egy észkombájn. De teljesen átlátom a helyzetet. Tudom mikor hogyan kell használni maszkot/kesztyűt és mikor és hogy nem. Azt is tudom miért nem tudnak semmit biztosra mondani sem az orvosok sem a politikusok. De valamiért azt látom, hogy az embereknek tetszik, hogy basztathatják maguk körül a többi embert. 5-ből 3 megnyilvánulás az interneten baromság. Nettó butaság, a szó legszorosabb értelmében.
"Mindenki" próbál bizonyos dolgokban okosabbnak látszani a többieknél, hogy kitűnjön a tömegből... Nem értem mire jó? :/ Ego? Orvosokat, tudósokat ócsárolunk miközben az élet minden területéről vagyunk csak arról nem. Mindenki megpróbál hasznot húzni az okoskodással, hogy a többi ember szemében úgy tűnjön fel mint aki megfejtette a politikusok, orvosok, és tudósok által rejtegetett titkot. Történetesen azt, hogy nem tudnak semmit biztosra? :/ És ezen élcelődni kellene? Ez a megoldás? Attól előbbre vagyunk mint emberiség? Vagy ez már csak ilyen "saját magunk szórakoztatása"? :/
Bocsánat a flémért de 1,5 hónapja ez megy internet szerte. És nem kifejezetten neked szólt Fecó! Inkább bele a vakvilágba...
A mémek viszont kellenek, oldják a feszkót! :)